Com bé sabreu, tant al web com a la revista digital, comptem amb una secció en la que parlem sobre els manga i anime destacats, que coneixem o descobrim i dels que ens agraden a nosaltres.

Avui us parlaré d’una sèrie anomenada Laid-Back Camp que, ja us avanço que m’ha creat molt bones sensacions.

A la muntanya tothom!

Una sèrie d’animació a càrrec de l’estudi C-Station i supervisada per Yoshiaki Kyogoku en la que el passatemps d’una de les protagonistes (Rin Shima) és acampar a l’aire lliure. Una noia amb un caràcter tranquil i a la que li agrada fer les coses sense gaire gent al seu voltant.

A priori, pot semblar un afer molt avorrit però, si us agrada la natura i passar temps a l’aire lliure (sobretot lluny de les ciutats), us sentireu identificats i identificades amb aquest personatge.

Un dia la Rin es troba amb una noia que vol veure el mont Fuji, una xicota molt amable, riallera i despreocupada amb la que es troba a gust i amb la que, fins i tot, acaben menjant juntes.

Les activitats a l’aire lliure molen

Després d’aquesta primera trobada s’intercanvÍen els números de telèfon i, abans de que podessin quedar des del mòbil, se n’adonen de que estudien a la mateixa escola, cosa que facilita les coses.

La noia extravertida que he esmentat abans, es diu Nadeshiko Kagamihara (un nom difícil de recordar) que s’apunta al club de l’institut que es centra en realitzar activitats a la muntanya i, com que l’ultima experiència li va agradar molt, decideixen continuar acampant.

D’aquesta manera, a base d’aprendre, comencen a entendre com funcionen les tendes de campanya, els accessoris i el material que tot bon excursionista-amateur ha de tenir en el seu poder abans de sortir a l’aventura.

Una sèrie molt amena

Així és, es tracta d’una sèrie de només 12 capítols (*plora intensament*) que es fa molt amena i que, juntament amb l’excel·lent animació, la música que han incorporat i el colorit ambient, no us cansarà en cap moment.

Si us agraden les coses relacionades amb la natura, la muntanya i voleu, a més, passar una bona estona rient amb les noies protagonistes, us recomanem que veieu Laid- Back Camp.

This entry was posted in Articles, Manganime and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please Login to comment
avatar
  Subscriu-te!  
Notificació de