Fa un parell de mesos enrere van sortir a la llum alguns detalls sobre un possible Spin-Off de la saga Starfox en la que veuríem als seus protagonistes participar en carreres a tota velocitat. El cert, però, és que en sabem ben poc d’aquest recent filtratge.

Avui volem donar la nostra opinió sobre aquest possible succés i el representaria, sempre dins del que la nostra rònega i elemental ment dóna de si.  Sabem que estem parlant d’un joc del que no sabem ni si està confirmat però, de tota manera, volem dir el que pensem i que ens digueu també el que penseu vosaltres.

Nintendo, ja prou

Nintendo sempre fa coses rares i unes els hi surten bé i d’altres que no tant. Una empresa veterana com la gran N té a la seva disposició una gran quantitat d’IP(s) al seu abast i moltes d’elles ni les olorem.

Una d’aquestes grans franquícies és F-Zero. Una saga de videojocs en la que disputem carreres futuristes amb vehicles increïblement veloços. L’última entrega va sortir per a Nintendo Gamecube a finals de Juliol de 2003, sent un videojoc que compta amb una qualitat extraordinària però que no va vendre una merda.

A la Wii, Wii U i Switch hem tingut les respectives entregues de Fast (Fast Racing League, Fast Racing Neo i Fast RMX) que són el substitut actual d’F-Zero en consoles de Nintendo.  De tota manera, ja fa molts anys que demanem que torni en Captain Falcon i la resta de pilots.

Nintendo passa de tot

Podem debatre si els hi sortiria rentable o no realitzar un altre F-Zero o un Diddy Kong Racing, però el que no podem negar és que molta gent espera un d’aquests dos títols. Ja ha passat altres vegades que han intentat fer algun spin-off troll com és el cas de l’Animal Crossing de Wii U.

Ja fa molts anys que estem esperant una nova entrega d’aquesta saga i, no només no n’hem vist cap, sinó que Nintendo no s’ha pronunciat al respecte. Com aquesta n’hi ha mil-i una com és el cas de 1080º Snowboarding, Wave Race, Ice Climbers o Punch Out.

El que volem dir amb això és que, en comptes d’anar a la seva puta bola, podrien escoltar una mica el que vol la gent i no fer sempre el que els roti. És molt possible que no els hi surti rentable fer-ne un de nou però els podria sortir més a compte una possible remasterització de X o GX amb gràfics actuals i un mode en línia.

Starfox sí i F-Zero no

Si no els hi surt a compte un nou F-Zero per què arriscar-se tant amb un Starfox de carreres a l´ús? Pel que s’ha rumorejat aquest títol l’estaria desenvolupant Retro Studios (empresa que ha estat darrere dels Metroid Prime i dels Donkey Kong Country de Wii i Wii U).

Starfox mai ha estat una saga que hagi venut gaire bé, ni a Super Nintendo, ni a Gamecube, DS i, per suposat, tampoc a Wii U on es va pegar l’hòstia del segle. L’única plataforma en la que va vendre millor va ser a la N64.

Si comptem amb que el desenvolupament i llançament d’aquest StarFox Grand Prix (segurament) tampoc els hi sortiria rentable (ja que ningú ha demanat aquest Starfox però si un nou F-Zero) aleshores no entenem el per què de la decisió.

Escolteu a la vostra comunitat, coi

Una cosa és que facin el que creguin però, com ja hem dit abans, també creiem que és important que escoltin al seu públic (tal i com fa Microsoft, per exemple).

Haurem d’estar al tanto de conèixer els plans de la gran N. Nosaltres, pel nou compte, esperem que no anunciïn un StarFox GP o, al menys, que ho facin amb un F-Zero també.

Vosaltres què en penseu? Penseu que és millor un F-Zero o aquest possible spin-off?

This entry was posted in Articles, Opinió and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please Login to comment
avatar
  Subscriu-te!  
Notificació de